iPhone X‹İ Ön Plana Çıkaran Özellikler

iPhone X’İ Ön Plana Çıkaran Özellikler
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Apple’ın amiral gemisi iPhone X, yapılan özel etkinlikle tanıtıldı. iPhone’nun 10. yılına özel olarak geliştirilen iPhone X’i ön plana çıkaran özellikleri derledik.

Üç Boyutlu Yüz Tarama/Tanıma Özelliği

iPhone X ile birlikte yeni bir biyometrik kimlik doğrulama sistemi Face ID Apple kullanıcılarının hayatına girdi. Halihazırda Android işletim sistemine sahip bazı telefonlarda kullanılan bu özellik iPhone’a ilk olarak iPhone X modeli ile geldi.

Apple’ın yüz tanıma sisteminin oldukça güvenli olduğu söylenebilir. İnsan yüzündeki 30.000’in üzerinde görünmez noktayı analiz ederek en ince detaylar ile bir derinlik haritası oluşturan sistem yapay öğrenme teknolojisine de sahip.

4K 60fps, 1080p 240fps Video

iPhone X’in arka kamerası ile saniyede 60 kareye kadar 4K video kaydı, saniyede 240 kareye kadar 1080p yavaş çekim video kaydı yapabilirsiniz. 

Animoji Özelliği

Apple iPhone X ile birlikte emojileri bir üst seviyeye taşıyor. Teknoloji, 50’nin üzerinde farklı kas hareketi analiz ederek yüz ifadelerinizi Animoji olarak karakterlere yansıtıyor. Mimiklerinizi ve dudaklarınızın hareketini karakterlere yansıtarak sohbetlerinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Çerçevesiz Ekran

iPhone X’de home butonu tamamen kaldırıldığından o alan da ekrana dahil edilmiş ve sonsuz, çerçevesiz ekran olarak tanımlanmış.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)