iPhone Kulaklığı ile Yapabileceğiniz 11 Şey

iPhone Kulaklığı ile Yapabileceğiniz 11 Şey
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone’un kendisi kadar, telefonla birlikte gelen aksesuarları da önemli elbette. Kaliteli bir telefondan kaliteli aksesuarlar beklemek kullanıcının hakkı. Bu yazımızda iPhone aksusualarından biri olan iPhone kulaklıklardan söz edeceğiz. Ses kalitesi açısından oldukça başarılı olan iPhone kulaklıkları mobil cihaz kulaklıkları arasında en iyisi denebilir. Üzerinde sadece 3 tuş yer alan bu kulaklıkların yapabildiği sadece kaliteli ses vermek mi? Tabi ki hayır. Gelin iPhone kulaklıkların işlevlerine göz atalım. 

-Şarkıyı başlatmak veya durdurmak: Ses artırma ve azaltma düğmeleri arasında bulunan yassı düğmeye (merkez buton) bir kez bastığınızda müzik oynatılır. Tekrar bastığınızda duraklatır.

-Bir sonraki şarkıya geçmek: Merkez butona hızlıca iki kez basmalısınız. 

-Şarkıyı tekrar dinlemek: Merkez butona hızlıca üç kez basmalısınız. 

-Şarkıyı ya da videoyu hızlı sardırmak: Merkez butona iki kez basıp ikinci basışınızda basılı tutmalınız. Bu durumda şarkı/video ileri sarar. 

-Şarkıyı ya da videoyu geri sardırmak: Merkez butona üç kez basıp üçüncü basışınızda basılı tutmalınız. Bu durumda şarkı/video geri sarar. 

-Fotoğraf çekmek: Kamera uygulaması açıkken ses arttırma ya da azaltma tuşlarından birine basmalısınız. 

-Gelen aramayı cevaplamak: Kulaklığınız takılı iken arama geldiğinde yanıtlayabilmek için merkez butona bir kez basmalısınız. Görüşmeyi sonlandırmak için de aynı işlem geçerli. 

-İkinci aramayı yanıtlamak: Görüşmeniz sırasında başka bir arama gelirse, var olan görüşmeyi bekletip diğerine geçmek için merkez butona bir kez basmalısınız. 

-İkinci aramayı yok saymak: Görüşmeniz sırasında başka bir arama gelirse ve bu aramayı yok saymak isterseniz merkez butona 2 saniye kadar basılı tutmalısınız. 

-Gelen aramayı reddetmek: Gelen bir aramayı açmadan direkt reddetmek için merkez butona 2 saniye kadar basılı tutmalısınız. 

-Siri ile konuşmak: Siri ile konuşabilmek için merkez butona basılı tutmalısınız. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)