iPhone Garanti Bilgisi Nasıl Sorgulanır?

iPhone Garanti Bilgisi Nasıl Sorgulanır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone’umun garantisi devam ediyor mu? sorusunun yanısıra iPhone garantisi fatura tarihinde mi başlar? Cihazım Apple servisten ne zaman döner? gibi soruların cevaplarına da bu blog yazımızdan öğrenebilirsiniz.

iPhone’umun garantisi fatura tarihinde mi başlar?

iPhone’unuzu satın aldığınız yani fatura tarihinin garanti için hiçbir önemi yoktur. Cihazınızı nereden almış olursanız olun cihazınızın garantisi sim kartı taktığınız anda otomatik olarak başlar ve tüm Apple servisleri tarafından bu bilgiye erişilir.

iPhone garanti durumu nasıl sorgulanır?

İkinci el telefon alacaksınız ya da kullandığınız telefonun garanti süresinin devam edip etmediğini sorgulamak istiyorsunuz. Apple’ın Türkçe destek sayfasından bu bilgiye iPhone’nunuzun seri numarasını yazarak sorgulatabilirsiniz.

Telefonunuzun seri numarasını faturasından ya da Ayarlar - Genel - Hakkında menüsünden öğrenebilirsiniz.

Seri numarasını ve sayfadaki güvenlik kodunu girip “devam” butonuna tıkladığınızda telefonunuzun garanti durumu karşınıza çıkıyor. Bu sayfada satın alınma tarihini, telefonla destek süresi ve onarım ve servis durumunu görüntüleyebilirsiniz.

iPhone’u servise verirken fatura gerekli mi ve servisten kaç günde gelir?

Telefonunuzu servise verirken sadece cihazınızı götürmeniz yeterli. Faturası götürmenize gerek yok. Cihazınız için ekstra bir onarım gerekmiyorsa ortalama 7-10 iş gününde cihazınız size teslim edilir.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)