iPhone 7‹de Sık Yaşanan Sorunlar

iPhone 7’de Sık Yaşanan Sorunlar
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone 7 geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. iPhone meraklıları tarafından kapış kapış satın alınan iPhone 7, yeniliklerle birlikte bazı sorunları da beraberinde getirdi. Sizler için iPhone 7 kullanıcılarının en çok karşılaştığı sorunları bu yazımızda bir araya getirdik.

İşte en çok karşılaşılan iPhone 7 sorunları!

Hırıltılı ses

Muhtemelen işlemci kaynaklı bir sorun olan hırıltı sesi iPhone’un arka tarafından geliyor. Hatta cihazda oyun veya bir uygulama açıkken ses daha belirgin bir hale geliyor. 

Uçak modunun bağlantı ayarlarını bozması

iPhone 7’yi uçak moduna alınıp sonrasında normal moda geri dönüldüğünde ne yazık ki bağlantı ayarları bozuluyor ve sinyal alınamaz hale geliyor. Apple ise bu sorun için çalışıldığını iletti. 

Şarj sorunu 

En önemli sorunlardan biri de şarjın hızlı tükenmesi sorunu. iPhone 6S’e oranla çok daha kapasiteli bir pili olan iPhone 7’nin şarjının çok daha uzun ömürlü olması beklenirken, kullanıcılar tam tersine çok hızlı tükendiğini belirtiyor. 

Lightning EarPods sorunu

Jack girişi yerine Lightning girişine uyumlu hale getirilen EarPods'un tuşlarının bazı zamanlarda çalışmaması da sorunlar arasında. Apple’ın da bilgisi dahilinde olan bu sorun yaşandığı anda Siri de çalışmıyor. Bu sorun ile alakalı çalışmalar devam etmekte. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)