iPhone 7 Hakkındaki Detaylar

iPhone 7 Hakkındaki Detaylar
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Sizler için merak edilen telefon iPhone 7 için tüm detayları bir araya getirdik. iPhone 7 piyasaya ne zaman çıkacak? Fiyatı ne olacak? Hangi özellikleri barındıracak? Tüm bu detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Apple kullanıcılarının bu yıl tanıtılmasını beklediği telefon iPhone 7. Her zaman olduğu gibi iPhone 7 hakkında da birçok iddia ortaya atıldı. Bizler de bugüne kadarki tüm sızıntıları, iddiaları ve iPhone 7’de olması beklenen özellikleri sizin için bir araya topladık.

iPhone 7 ne zaman çıkacak?

iPhone 7’nin tanıtım tarihi Eylül ayında olacak. Eylül ayındaki tanıtımdan sonra ise Kasım ayında piyasa sürülmesi bekleniyor.

iPhone 7’nin fiyatı ne kadar olacak?

iPhone 7 fiyatı hakkında net bir bilgi olmasa da öngörülerimizi size iletebiliriz. Apple 16 GB hafızalı modelden vazgeçip, iPhone 7’nin baz modelini 64 GB depolama birimi ile piyasaya sürerse dolayısı ile fiyat da bu durumdan etkilenecek. Bu durumda iPhone 7’nin fiyatını 749 dolar olarak öngörüyoruz. iPhone 7 Plus’a gelecek olursak onun fiyatının da 849 dolar olması beklentiler içinde.

iPhone 7’nin özellikler neler olacak?

iPhone 6 serisinde olduğu gibi iPhone 7 de 2 farklı ekran boyutu ile çıkacak. iPhone 7, 4.7 inç ekran büyüklüğüne sahipken iPhone 7 Plus ise 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelecek. Ekran çözünürlüğü konusunda iPhone 7’nin Full HD çözünürlüğe sahip olması beklenirken, iPhone 7 Plus’ın 2K çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Tabi ki yine de Apple bizleri bu konuda şaşırtabilir.

 2 GB RAM’e sahip olması beklenen iPhone 7, çift ya da 3 çekirdekli Apple A10 yonga seti ile gelecek. iPhone 7’nin kamerasında megapiksel olarak değişikliğe gitmeyeceğini düşündüğümüz Apple, kameranın çözünürlüğü, diyaframı, sensörü gibi konularda geliştirmeye gidebilir. iOS 10 ile geleceği duyulan iPhone 7’nin tasarımı, gelen sızıntılara göre ana ekran tuşu olmayan, çerçevesiz bir ekrana sahip olan, ve çok daha ince bir tasarıma sahip olan bir cihaz olacak. Ayrıca iPhone 7’nin su geçirmez olacağı da gelen bilgiler arasında. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)