iPhone 6S‹in "Live Photos" Özelliğini Android‹de Kullanabilirsiniz

iPhone 6S'in
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone 6S’in canlı fotoğraflar özelliğini (live photos) artık Android’de de kullanmanız mümkün. Android’in en gözde kamera uygulamalarından biri olan Camera MX, yaptığı son güncelleme ile özellikleri arasına canlı çekimi de ekledi. 

Live Photos Apple’ın 6S ve 6S Plus modellerinde yer alan ve oldukça dikkat çeken bir özellik. Hareketsiz bir fotoğraf karesini canlandıran ve hareketlendiren bu özellik sayesinde anılarınız donuk bir fotoğraftan canlı bir anıya dönüşüyor. Live Photos ile fotoğrafın çekildiği anın öncesi ve sonrası sesli olarak kaydediliyor. Sonrasında çekilen fotoğrafın üzerine bastırdığınızda bu anları görebiliyor yani fotoğrafı hareketlendirebiliyorsunuz.

İşte bu muhteşem özelliğe Camera MX uygulaması sayesinde artık Android cihaz kullananlar da sahip. 

Camera MX ile canlı çekim yapabilmek için uygulamayı çalıştırdığınızda, ekranın solunda yer alan Live Shot butonunu kullanmanız gerekiyor. Bu şekilde çekilen canlı fotoğraflar tıpkı iPhone’da olduğu gibi fotoğrafın üzerine bastırılarak oynatılıyor. 

Camera MX ile çekeceğiniz canlı fotoğraflarda fotoğrafı çekemden önceki birkaç saniye kaydedilir. Dilerseniz hareketli fotoğraflardan farklı kareler kesebilir ve yeni fotoğraflar oluşturabilirsiniz. 

Kısa hareketli Live Shot fotoğrafları oluşturmak fotoğraf çekimi sırasında yaşamış olduğunuz duygusal, komik, romantik ve heyecanlı anlarınızı yeniden yaşamanızı sağlar. Sizler de bir Android cihaza sahipseniz Camera MX ile unutulmaz anlarınızın fotoğraflarını daha da canlı yakalamak için Camera MX’ ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)