iPhone 6S‹e Alternatif Olabilecek Akıllı Telefonlar

iPhone 6S'e Alternatif Olabilecek Akıllı Telefonlar
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Apple’ın yeni gözdesi iPhone 6S, A9 işlemcisi, 2GB RAM’i ve 12 MP kamerası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni bir telefon alma hazırlığında olanlar iPhone 6S’i pahalı bulabiliyor ya da özelliklerini sevseler de iOS kullanmak istemeyebiliyorlar. 

Bu yazımızda iPhone 6S yerine satın alınabilecek telefon modellerine yer veriyoruz. 

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge

Kuşkusuz iPhone 6S’in en büyük rakipleri Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge. Samsung ilk olarak plastik tasarımın dışına bu modellerle çıkarak metal bir tasarımla daha fazla şıklığı yakaladı. 

Samsung Galaxy S6’nın arka kamerası 16 MP ve 4K video kaydı yapabiliyorken ön kamerası ise 5 MP ve 2K video kaydı gerçekleştiriyor. Hızı ile dikkat çeken eMMC 5.1 flash depolama sisteminin kullanıldığı cihazda 3 GB RAM mevcut. 

HTC One M9

HTC her zamanki gibi bu modelde de şık ve kaliteli bir görünüme sahip. 5 inç ekranı 1920x1080 piksel çözünürlükte.Snapdragon 810 işlemci kullanan cihazın RAM’i ise 3GB. HTC One M9’un arka kamerası 20.2, ön kamerası ise 4 MP. 

Cihazın dezavantajından bahsedecek olursak rakiplerine göre daha ağır ve kalın olması diyebiliriz. 

Sony Xperia Z5

Su geçirmez olan Sony Xperia Z5, metal ve camın müthiş uyumunu yansıtıyor. 5.2 büyüklüğünde Full HD ekrana sahip cihaz, tıpkı HTC One M9 gibi Snapdragon 810 işlemciden güç alıyor. 

23 MP’lik arka kamerası ile 0.03 saniyeden odaklama yapabilen Sony Xperia Z5 bu konuda en ön sırada. Cihazın RAM’i ise 3 GB.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)