iPhone 6 Plus Kılıf İnceleme Video

iPhone 6 Plus Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
Appleseverlerin heyecan ile beklediği büyük ekranlı telefon iPhone 6 Plus Türkiye satışları başladı. En çok tercih edilen iPhone 6 Plus kılıflarını sizin için inceledik. iPhone 6 Plus kılıfı alacaksanız, videoyu izlemeden karar vermeyin. Tüm iPhone 6 Plus kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. 
 

iPhone 6 Plus Ultra Koruma Kılıf
Rock marka, ultra koruma sağlayan kılıf, diğer ultra kılıf türlerine nazaran daha zarif bir yapıya sahip. Yumuşak silikon malzemeden üretilmiş kılıfın kenarları, sert plastik materyal ile kaplanmış. Özellikle kenarlarında bulunan iki katman, telefona çift kat koruma sağlıyor.
 
iPhone 6 Plus Rubber Kılıf
Bildiğiniz üzere gold rengi, iPhone 5S ile birlikte dünyamıza girmişti. TotuDesign markası da gold rengini çok iyi yansıtan markalardan. Bu kılıf rubber malzemeden üretilmiş. Sert plastik yapısı, telefonunuzun arka ve yanlarını korurken gold rengi havalı görünmesini sağlıyor.
 
iPhone 6 Plus Kapaklı Kılıf
iPhone 6 Plus için kapaklı bir kılıf arıyorsanız, Pipilu markasının ince yan kapaklı modelini denemelisiniz. Deri malzemeden üretilmiş Pipilu kılıf, telefonun tamamını özenle koruyor. İçine baktığımızda yumuşak silikon malzeme kullanılmış. Kapak çevrildiği zaman stand oluyor. Stand özelliği geniş ekranlı iPhone 6 Plus telefonlarında video izleme keyfine keyif katıyor.
 
iPhone 6 Plus Pencereli Kılıf
Ferrize marka pencereli kılıf iPhone 6 Plus için çok beğenilen modellerden. Kılıfın tamamı deri malzeme ile kaplanmış, içine baktığımızda ise yumuşak silikon materyal kullanılmış. Kapağı ters çevrildiğinde, kılıfı stand olarak kullanmak mümkün.
 
iPhone 6 Plus Rubber Kılıf
Rock markasının bu modeli kılıfı hem ince hem korunaklı kullanmak isteyenler için önerilebilir. Kılıfın yapısı rubber yani sert plastik malzemeden oluşuyor. Kılıf kenarlarına ise yumuşak silikon materyal kullanılmış. Kılıf üzerindeki metal ayrıntı, kılıfı sıradan görünümden uzaklaştırarak iPhone 6 Plus’ı havalı gösteriyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)