iPhone 6 Kılıf İnceleme Video

iPhone 6 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
iPhone 6 kılıf ve aksesuar modellerini bu video ile inceleyebilir telefonunuza en uygun kılıfı seçebilirsiniz. Spigen, TotuDesign ve daha bir çok marka iPhone 6 kılıflarını MobilCadde.com'da bulabilirsiniz. 
 

iPhone 6 Spigen Kılıf
Slim armor serisinden kırmızı kılıf, Spigen markasını seven kullanıcılar için tanıdık gelecektir. iPhone 6 için özel üretilen bu model, içi silikon dışı rubber sert plastik malzemeden üretilmiş. Yani telefonunuzu darbelere karşı iki kat koruyor. Gördüğünüz gibi ön taraflar çıkıntılı olmak üzere, telefon çerçevesinin dört tarafını kapatıyor.
 
iPhone 6 UItra İnce Kılıf
Totu Design marka, ultra ince sert plastik malzemeden tasarlanmış bu kılıf ise Air serisine ait. Yüksek kaliteli malzemeye sahip olmasıyla birlikte ultra ince yapısı sayesinde iPhone 6’nın zarif inceliğini bozmuyor. Telefon kılıfında sizin için ilk koşul incelik ise bu modeli tercih etmelisiniz.
 
iPhone 6 Pencereli Kılıf
Penceresi ile gelen aramalar görülebildiği gibi, manyetik kapağı sayesinde telefon kılıf içerisindeyken aramalar yanıtlanabiliyor. Sert plastik bir kasa içerisinde telefona ultra koruma sağlayan bu model, deri malzeme ile kaplanmış. Ayrıca kullanışlı standı telefonunuz ile dizi , maç keyfine yardımcı oluyor. Çift kapaklı yapısı ile adeta bir koruma kutusunu andıran bu kılıf ile telefonunuz hiç olmadığı kadar güvenle korunacaktır.
 
iPhone 6 Kılıf
Eiroo markasının Matfit serisinden ultra ince kılıfın yapısında sert plastik malzeme kullanılmış. Seri rengi itibariyle metal görünüme sahip olan model, ultra ince yapısı ille yine ince model sevenler için önerilebilir.
 
iPhone 6 Spigen Kılıf
Bu model sert plastik malzemeden üretilmiş. Yüzeydeki gold tasarımda metal çizgiler hakim. Özenle tasarlanmış bu model, şüphesiz ki telefonunuza hava katacaktır.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)