iPadde WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

iPadde WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone’nunuzda ya da Android işletim sistemli bir akıllı telefonda uygulama üzerinden WhatsApp Messenger mesajlaşma uygulamasını kullanıyor ve aynı anda iPad ya da iPod’unuzda da kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. iPad’inize AppStore’dan uygulama kurmadan, WhatsApp Web özelliği ile aynı anda iki cihazınızdan da mesajlaşma uygulamasını kullanabilirsiniz.

WhatsApp Web, telefonunuz yanınızda olmasa dahi arkadaşlarınızla PC üzerinden uygulamayı kullanmanızı sağlayan çok kullanışlı bir servis. WhatsApp Web’i iPad’de kullanmak için ilk olarak Safari isimli tarayıcıdan web.whatsapp.com sitesini ziyaret edin. Adres çubuğunun yanındaki yenileme butonuna basılı tutun. “Masaüstü sürüme git” seçeneği göründüğünde bu seçeneğe dokunun.

Açılacak sayfada karşınıza bir QR kod/Kare kod çıkacak. iPhone kullanıcısı iseniz, WhatsApp uygulaması içinden Ayarlar > WhatsApp Web’i, Android kullanıcısıysanız Menü> WhatsApp Web’i açın. Telefonunuzun kamerası üzerinden QR kod okuyucusu açılacak, iPad’inizdeki kodu telefonunuza okutun. İşte bu kadar!

Artık aynıda anda hem telefonunuzda hem de tabletinizde WhatsApp’ı kullanabilir, hangi cihazınız elinizin altında ise onunla mesajlaşmaya devam edebilirsiniz. WhatsApp Web üzerinden bildirimleri ayarlayarak her iki cihazdan ya da sadece dilediğiniz cihazdan bildirim alabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)