iOS ve Android Akıllı Telefonlarda Yüklü Twitter‹da Konum Bilgisi Nasıl Kapatılır?

iOS ve Android Akıllı Telefonlarda Yüklü Twitter’da Konum Bilgisi Nasıl Kapatılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Popüler sosyal medya uygulaması Twitter’da yaptığınız paylaşımlarda konum bilginizin yer almamasını istiyor olabilirsiniz. Çoğu Twitter kullanıcısı yaptığı paylaşımlarda farkında olmadan konum bilgisini de paylaşıyor. 

O an GPS özelliğiniz kapalı dahi olsa en son bulunan konumunuz gönderdiğiniz Tweet’lerde konum bilgisi olarak paylaşılır. GPS özelliğinizin açık olup olmamasına bakmadan paylaşacağınız Tweet’lerde her durumda konum bilgisinin gösterilmemesini sağlayabilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda Twitter üzerinde konum bilgisi nasıl kapatılır?

Android işletim sistemine sahip telefonunuzda sırası ile şu adımları izleyin; Ayarlar > Uygulamalar > Twitter > İzinler > Konum menüsünü ziyaret edin ve açık olan konum bilgisini kapatın.

iOS işletim sistemine sahip iPhone’da Twitter üzerinde konum bilgisi nasıl kapatılır?

iPhone kullanıyorsanız da Twitter’da konum özelliğini kalıcı olarak kapatabilirsiniz. Telefonunuzdan sırası ile şu yolu izleyin: Ayarlar > Twitter > Konum > Asla olarak değiştirin.

Bu ayarları yaptıktan sonra telefonunuzdaki GPS özelliğine ya da geçmiş paylaşımlardaki konum bilginize bakmadan atacağınız Tweet’lerde konum bilgisi otomatik olarak kapalı olacaktır ve konumunuz sizi takip eden kişiler tarafından görüntülenemeyecetir.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)