iOS Güncelleme İndirmesi Nasıl Engellenir?

iOS Güncelleme İndirmesi Nasıl Engellenir?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone ve iPad’inize sıkça gelen iOS güncelleme bildirimleri sizi rahatsız ediyorsa bu güncelleme uyarılarını ve güncelleme gelmesini kapatabilirsiniz. 

iOS 11 yayınlandığından beri Apple’ın amiral gemisi olan iPhone X dahil tüm modellerinde ilk başta pil sorunu olmak üzere birçok konuda sorunlu bir şekilde çalışıyor. Bu nedenle Apple sık sık yeni versiyon yayınlıyor ve bunun için bildirimler gönderiyor.

iOS güncelleme bildirimleri nasıl kapatılır?

-iPhone ya da iPad’inizden Safari tarayıcısını açın ve tvOS 11 beta konfigürasyon profilini indirin.

-İndirdiğiniz tvOS 11 beta konfigürasyon profilini yükleyin.

-Yükleme işlemi bittikten sonra cihazınızı yeniden başlatın.

-Cihazınız açıldıktan sonra Ayarlar - Genel - Yazılım Güncelleme sayfasını ziyaret edin. Yazılımınız Güncel mesajını görüyorsanız işlem başarılı olmuş demektir.

-İşlemin başarılı olduğunu farklı bir yoldan teyit etmek için Ayarlar > Genel > Profil sayfasını ziyaret edin. Burada tvOS 11 Beta Software Profile görünüyorsa yükleme tamamlanmış anlamına geliyor.

Bu işlem geçerli olduğu sürece telefonunuza yeni versiyonlar ve versiyon bildirimleri gelmeyecek. Güncellemeleri almaya devam etmek için Ayarlar > Genel > Profiller > tvOS 11 Beta Software Profile > Profili Sil yolunu izlemeniz gerekiyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)