iOS 9 Yüklenirken Karşılaşılan Hatalar

iOS 9 Yüklenirken Karşılaşılan Hatalar
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

“iOS 9 ile geliştirilmiş Siri özellikleri sayesinde cihazlarınız daha proaktif, haritadaki yenilikler, yeniden tasarlanmış notlar uygulaması ile yerleşik uygulamalar artık daha güçlü, işletim sistemindeki geliştirmeler ile cihazınız daha hızlı ve çok daha dengeli pil tüketiyor” diyor Apple. Ancak yine de iOS 9’a geçmeden önce hatalarına da bir göz atın deriz.

Bu yazımızda iOS 9 ile gelen sorunlara yer veriyoruz. 

Saatler süren kurulum

Yaklaşık olarak 1 GB’ı aşan yeni sürüm iOS 9’u yüklerken uzunca beklemek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle internetiniz yavaşsa bu durum sizi daha da zorlayabilir ve iOS 9 indirirken bekleme süreniz 9-10 saate kadar çıkabilir.

Başarısız kurulum

SIk karşılaşılan hatalardan biri de kurulumun başarısız olduğu hatası. “Güncelleme başarısız, indirme esnasında bir hata oluştu” uyarısı ile karşılaşmak, özellikle de yukarıda belirttiğimiz gibi saatlerce bekleyenlerden biriyseniz oldukça canınızı sıkacaktır. 

Silinmeyen uygulamalar

Karşılaşılan hatalardan biri de uygulamaların kaldırılamaması. iOS cihazlarda oldukça kolay bir şekilde kaldırılan uygulamalar, iOS 9 ile zaman zaman kaldırılamayabiliyor. Kaldırmak istediğiniz uygulamaya basılı tutup “X” ile kaldırmaya çalıştığınızda işlem başarısız olabili

Yükseltmek için kaydır hatası

iOS 9 güncellemesi ile en sık rastlanan hatalardan biri de “Yükseltmek için kaydır” ekranının donması. Bu durumdan kurtulmak için cihazınızı resetlemeniz gerekebilir.

Yavaşlık sorunu 

iPhone 5C ve iPhone 5S başta olmak üzere, iOS 9’un cihazları yavaşlattığı yönünde kullanıcılardan gelen olumsuz eleştirilerin de mevcut olduğunu belirtelim.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)