iOS 8.3 ile Birlikte Gelen Özellikler

iOS 8.3 ile Birlikte Gelen Özellikler
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iOS’un son sürümü olan 8.3 ile gelen en büyük yenilik elbette ki Türkçe Siri desteğiydi. İOS’ta  2011 yılından bu yana var olan akıllı asistan Siri, 8.3 versiyonu ile Türkçe olarak da kullanmaya başlandı. 

Son sürümün getirdiği yenilikler tabi ki sadece Siri ile sınırlı değil. iOS 8.3 ile gelen birçok yeni özellik mevcut. 

-Son sürüm ile Apple, ücretsiz uygulama indirirken şifre sorma özelliğinin kullanımı kullanıcıların tercihine bıraktı. Artık dilerseniz ücretsiz uygulama indirirken şifre sorma özelliğini kaldırabilir ve uygulama indirme işleminizi daha pratik hale getirebilirsiniz.

-iOS 8.3 ile emojileriniz artık çok renkli. Apple yeni güncelleme ile emojilere 6 farklı renk seçeneği ekledi. Klavyede bulunan bir emojiye uzun dokunduğunuzda farklı renk seçeneklerini görebilirsiniz.

-Bir önemli yenilik de  iMessage için. Artık tanımadığınız ya da istemediğiniz kişilerden gelen mesajları, iMessage üzerinde Spam olarak kaydedebilirsiniz.

-Kablosuz CarPlay desteği de 8.3’ün en iyi yeniliklerinden biri. CarPlay destekleyen araçlarda artık kablo yerine Wireless olarak bağlantı sağlabilirsiniz.

-Mail, takvim, kişiler özelliklerine Google hesabınızı eklemek istediğinizde artık iki adımlı doğrulama sistemini Apple da kullanıcılarına sunuyor. 

-Şu an için yalnızca ABD ve İngiltere’de kullanılsa da önemli yeniliklerden biri de kullanıcıların WiFi üzerinden arama yapabiliyor olmaları. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)