iOS 11.1 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler Neler?

iOS 11.1 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler Neler?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Apple, iOS 11 işletim sisteminin ikinci versiyonu olan 11.1’i yayınladı. Yapılan yeni güncelleme ile yazılımdan kaynaklı sorunların giderildiği dikkat çeken konulardan. Yeni özellik olarak ise Unicode Emoji’ler dikkat çekici özelliklerden biri. Gelen tüm yenilikler ve bu güncellemeyi alacak iPhone’ların listesi şöyle olacak;

-Batarya performansı

Birçok kullanıcının şikayet ettiği batarya sorunları iOS 11.1 versiyonu ile birlikte çözülmüş görünüyor.

-Wi-Fi açığı

iOS 11’in en çok tartışılan konularından biri de internet geçmişinizi 3. kişilerin görmesini sağlayacak KRACK isimli Wi-Fi açığıydı. iOS 11.1 sürümü ile birlikte bu açık da giderilmiş oldu.

-Yeni Emojiler

Yeni ifadelere sahip yüzler, hayvanlar, aksesuarlar iOS 11.1 ile kullanıma sunuluyor.

-Assistive Touch’a yeni seçenekler

Assistive Touch için yeni özel işlemler/hareketler eklenmiş. Tek dokunma, çift dokunma, uzun basma ve 3D Touch ile farklı işlevler yerine getirilebiliyor.

iOS 11.1 güncellemesini alacak iPhone, iPad ve iPod modelleri ise şunlar;

iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, 12.9 inç iPad Pro, 2. nesil 12.9 inç iPad Pro, 1. nesil 10.5 inç iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 5. nesil, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch 6

iOS 11.1 güncellemesini cihazınızın üzerinden Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsü yardımıyla ya da iTunes üzerinden güncellemeler bölümüne giriş yaparak indirme işlemini tamamladıktan sonra yükleyebilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)