iOS 10‹un Az Bilinen Gizli Özellikleri

iOS 10’un Az Bilinen Gizli Özellikleri
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iOS’un yepyenisi iOS 10’un az bilinen bazı özelliklerini sizin için derledik. 

İşte işinize yarayacak iOS 10’un çok bilinmeyen gizli özellikleri:

Sesli mesaj özetleme: iOS 10 gelen sesli mesajı özetleyebilme özelliğine sahip. Böylece mesajınızı dinlemeye uygun değilseniz özetinden yararlanabilirsiniz. Ancak şu an için bu özellik test aşamasında ve bu nedenle de %100 doğru çalışıyor diyemeyiz. 

Bildirimleri kategorilere ayırma: Gelen bildirimleri günlük olarak kategorilendirmeniz mümkün. Bu durumda her bildirimi kontrol etmek zorunda kalmamış olursunuz. 3D Touch özelliği ile de tüm bildirimleri aynı anda temizlemeniz mümkün. 

Flashın parlaklığını ayarlayabilme: Denetim merkezindeki flash ikonuna basılı tutarak, flash ışığını arttırabilir ya da azaltabilirsiniz. Bu alanda 3 farklı seçenek bulunuyor. 

Fotoğrafların kalitesini düşürebilme: iMessage’a özel olan bu özellik ile “Ayarlar” kısmından mesaj ile gelen fotoğrafların kalitesini düşürebilirsiniz. Böylece veri kullanımını azaltmış olursunuz. 

Tüm sekmeleri aynı anda kapatma: Tıpkı bildirimlerde olduğu gibi 3D Touch özelliği ile tüm Safari sekmelerini de aynı anda kapatabilirsiniz. 

Bildirim ek seçeneklerine ulaşma: 3D Touch özelliği ile bildirimerin ek seçeneklerine de ulaşabilirsiniz. 

El yazısı ile mesaj yazabilme: iOS 10 ile mesajlarınızı kendi el yazınız ile göndermeniz mümkün. Bu özelliği akif edebilmek için mesaj yazma seçeneğini açıp telefonunuzu yan çevirmeniz yeterli. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)