Instagramın Yeni Özelliği

Instagramın Yeni Özelliği
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Son yılların popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram sık sık güncelleme paylaşmaya devam ediyor. Kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda gerek görsel gerekse fonksiyonel geliştirmeler yapan Instagram ekibinin son güncellemesi sayesinde daha sonra görmek istediğiniz ancak beğenmek istemediğiniz fotoğrafları Bookmark mantığında daha sonra görmek üzere uygulama içerisinde kaydedebilirsiniz.

Bir fotoğrafı ya da videoyu daha sonra tekrar görmek ya da bir arkadaşınıza göstermek istiyorsunuz. Bunun için en kolay yol beğenip, “Beğendiklerim” sekmesinden gönderiye ulaşmak. Bu güncelleme sayesinde artık beğenmenize ya da yorum yapmanıza gerek yok. Giriş yaptığınız Instagram hesabınızın “Saved” yanı kayıtlı gönderiler bölümüne telefonunuza kaydetmeden, ekran görüntüsü almadan ya da beğenmeden direkt Instagram uygulaması içerisinde kaydedebilirsiniz.

Instagram’ın birçok kullanıcı tarafından Pinterest yaklaşımı gibi yeni fikirler bulmak amacı ile kullanıldığını biliyoruz. Özellikle modayı yakından takip edenler için ilgi çekici ve kullanışlı bir özellik olacağını söylemek çok da zor değil.

Instagram uygulamasında hesabınız üzerinden kaydettiğiniz video ve fotoğrafları sadece siz görebilirsiniz. Gönderinin sahibine herhangi bir bildirim gitmeyeceği için hiçbir şekilde bu durumdan haberdar olamaz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)