Instagram‹da Nasıl Canlı Yayın Yapılır?

Instagram’da Nasıl Canlı Yayın Yapılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Popüler fotoğraf ve video paylaşma platformu olan Instagram geçtiğimiz günlerde kaybolan fotoğraf ve video paylaşma özelliğine kavuştu. Canlı yayın özelliğinden önce, biraz yapılan son güncellemeden bahsedelim. 

Kaybolan mesaj günümüzde oldukça popüler. Instagram’da bu durumdan geri kalmadı ve son güncelleme ile kaybolan mesaj özelliğini aktifleştirdi. Artık dilediğiniz kişiye kaybolan fotoğrafa ya da video gönderebileceksiniz. Bunun için; öncelikle Instagramı son sürüme güncelleyin. Sonrasında Instagram’da haber kaynağındayken sol üst köşede çıkan kamera ikonuna tıklayın. Bu ekran aynı zamanda hikaye paylaştığınız ekran. Tıpkı hikaye çeker gibi video ya da fotoğraf çekin. Sağ altta çıkan ok simgesine tıklayarak kaybolan video ya da fotoğrafınızı dilediğiniz kişiye gönderebilirsiniz. 

Gelelim canlı yayın özelliğine! Facebook ve Twitter’da var olan canlı yayın özelliği sonunda Instagram’a da geliyor. Ancak şu an için ne yazık ki aktif değil. Yakın zamanda tüm kullanıcılara açılacağını düşündüğümüz canlı yayın özelliği ile Instagram sanırız son eksiğini de kapatmış olacak.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)