Instagram‹da Kişilerin Hikayesi Nasıl Sessize Alınır?

Instagram’da Kişilerin Hikayesi Nasıl Sessize Alınır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Instagram’da takip ettiğiniz ancak hikayelerini görmek istemediğiniz kişilerin hikaye paylaşımlarını anasayfanızda gizleyebilirsiniz. Instagram’ın Snapchat’ten uyarladığı Hikayeler özelliği artık neredeyse normal gönderiler kadar kullanılıyor. Hal böyleyken takip ettiğiniz ancak hikayelerini karşı tarafın haber olmadan gizlemek istediğiniz kişiler varsa o kişilerin paylaştıkları hikayelerden haberdar olmamak mümkün.

Bir kişinin hikayesi nasıl gizlenir?

Öncelikle bu işlemi o kişinin profili üzerinden yapmanızın mümkün olmadığını belirtelim. Hikayeleri üst kısımda daireler şeklinde göreceksiniz. Paylaşımlarını görmek istemediğiniz kişi son 24 saat içinde bir paylaşım yapmışsa ve bu alandaysa ilgili kişinin paylaşımına dokunun ve basılı tutun. 

Çıkan menüde “Sessize al” seçeneğine dokunun işlem tamam! Artık bu kişinin yaptığı hikaye paylaşımları önünüze çıkmayacak ve bu Hikayelerin listelendiği alanda her zaman en sonda olacak.

Sessize aldığım bir kişiyi nasıl yeniden açarım?

Daha önce hikayelerini takip etmek istemediğiniz için sessize aldığınız kişinin hikayelerini yeniden takip etmeye başlamak mümkün. Bunu da yine sessize alma işleminde olduğu gibi profilden yapamıyorsunuz. Anasayfanızda hikayeler bölümünü sağa kaydırarak en sona gidin, gizlediğiniz kişinin profil resmine basılı tutun ve “Sesini aç” seçeneğine dokunun. İşte bu kadar!

Artık bu kişinin hikayelerini anasayfanızda görmeye devam edeceksiniz.

Bu yapılan işlem ile ilgili karşı tarafa herhangi bir bildirim gitmez ve bu işlemden haberdar olamaz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)