Instagram‹da Gönderdiğiniz ve Henüz Kabul Edilmemiş Takip İsteklerinizi Görebilirsiniz

Instagram’da Gönderdiğiniz ve Henüz Kabul Edilmemiş Takip İsteklerinizi Görebilirsiniz
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’da gönderdiğiniz ancak henüz karşı tarafın onaylamadığı takip isteklerinizi görmek ve bu takip isteklerini yönetmek mümkün. Ancak belirtelim bu işlemi uygulama üzerinden yapmanız mümkün değil. Instagram’ın web sürümüne giriş yapmanız gerekiyor. Zaten aynı adımları uygulama üzerinden yapmak istediğinizde de belirli bir aşamadan sonra sizi web sitesine yönlendiriyor ve oradan devam etmeniz gerekiyor.

Instagram’da gönderdiğiniz takip istekleri nasıl bulunur?

Öncelikle bilgisayarınızda www.instagram.com adresine girerek hesabınıza giriş yapın. Bu adımdan sonra sağ üstteki profil ikonuna tıklayarak hesap ayarlarına erişin. 

Açılan ekranda Gizlilik ve Güvenlik seçeneğine tıkladıktan sonra Hesap Verileri başlığının altındaki Hesap Verilerini Görüntüle bağlantısına tıklayın.

Takip isteklerinizi görmek için Bağlantılar başlığı altındaki Mevcut takip istekleri seçeneğinin altındaki Tümünü Gör linkine tıklayın.

Sayfa içeriğinde Mevcut takip istekleri başlığının altında henüz ekleme talebinizi olumlu ya da olumsuz olarak kabul etmemiş hesapları göreceksiniz. Direkt bu sayfa üzerinden takip isteğinizi iptal etmeniz ya da profile ulaşmanız mümkün değil. Kullanıcı adını aratarak yapmak istediğiniz işlemi tamamlayabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)