Instagram‹da Düzenlediğim Fotoğrafı Paylaşmadan Galeriye Nasıl Kaydederim?

Instagram’da Düzenlediğim Fotoğrafı Paylaşmadan Galeriye Nasıl Kaydederim?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram’ı fotoğraf paylaşımının yanı sıra fotoğraf düzenleme uygulaması olarak kullanan birçok kullanıcı da var. Android ve iOS yüklü telefon ve tabletleriniz için uygulama marketlerinde onlarca fotoğraf düzenleme uygulaması var ancak filtrelerindeki güncellik ve çeşit nedeni ile Instagram’da paylaşım yapmadan düzenleme yapmak istiyor olabilirsiniz. 

Uygulamanın bu şekilde bir özelliği yok. Instagram’da düzenlediğiniz bir fotoğrafın diğer mecralarda kullanabilmek için galerinize kaydedebilmenizin tek yolu düzenlediğiniz fotoğrafı Instagram’da paylaşmak.

Ancak resmi olarak bir özellikle olmasa da paylaşımda bulunmadan düzenlenen fotoğrafı kaydetmek mümkün.

Bunun için en önemli ipucu telefonunuzdaki uçuş modu. Bu modu aktif hale getirdiğinizde tüm internet bağlantılarınız kesilecek.

Uçuş modunu aktif hale getirdikten sonra galeriden dilediğiniz fotoğrafı seçin ya da kamerayı kullanarak yeni bir fotoğraf çekin

Fotoğraf üstünde yapmak istediğiniz tüm düzenlemeleri yaptıktan sonra fotoğrafı yayınlayacak şekilde ileri butonuna dokunun.

Bu ana kadar uçuş modunu aktif hale getirmediyseniz bu aşamada uçuş modunu açın.

Ve son olarak paylaş butonuna tıklayın. İşlem bu kadar! İnternet bağlantınız olmadığı için fotoğrafınız yayınlanmadı ancak fotoğraf galerinize kaydedildi.

Son olarak Instagram anasayfanızda fotoğrafınızın yüklenemediğine dair bilgiyi gördüğünüz alanda paylaşımı iptal et seçeneğini seçin ve uçuş modunu kapatın. Bu işlemi yapmazsanız uçuş modunu kapattığınızda fotoğrafınız otomatik olarak paylaşılır.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)