Instagram Hikayelerine Hareketli Animasyon (GIF) Nasıl Eklenir?

Instagram Hikayelerine Hareketli Animasyon (GIF) Nasıl Eklenir?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Instagram hikayeler özelliğine her güncellemede yeni özellikler ekleyen Instagram ekibi son yaptığı güncelleme ile hikayelere hareketli animasyon (Gif) ekleme özelliğini tüm kullanıcılarının kullanımına sundu.

Hikayelere GIF ekleme özelliğini kullanabilmeniz için Instagram’ın son sürümünü kullanıyor olmanız gerekiyor. Instagram’ın son sürümünü yüklemiş olmanıza rağmen hikayenize GIF ekleyemiyorsanız bir süre beklemeniz gerekecek. Çünkü Instagram güncellemelerini hem versiyon hem de hesap bazlı yayınlayabiliyor. Aynı cihazda başka bir hesapta GIF özelliği varken, farklı bir hesabınızda GIF özelliği olmayabilir.

Instagram hikayelerine GIF nasıl eklenir?

Hareketli animasyon eklemek istediğiniz videonuzu/fotoğrafınızı çekin ya da galeriden seçin.

Fotoğraf ya da videonuzu paylaşıma hazır hale getirdikten sonra hikaye düzenlemenin sağ üstündeki etiket (gülen yüz ikonu) ikonuna dokunun.

Ekrana gelen seçeneklerden GIF’i seçin.

Listelenen Gif’lerden dilediğinizi seçin ve hikayenizde dilediğiniz yere yerleştirin. Dilerseniz GIPHY ara kısmından istediğiniz içerikteki Gif’i de arayabilirsiniz.

Hikayenizde paylaşacağınız video ya da fotoğrafa dilediğiniz sayıda GIF ekleyebilirsiniz. Oluşturduğunuz ve üzerine GIF eklediğiniz video ya da fotoğrafları galerinize de kaydedebilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)