Instagram Çoklu Profil Desteği Geldi!

Instagram Çoklu Profil Desteği Geldi!
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Son dönemin en popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram hızla yenilenmeye devam ediyor. Facebook tarafından satın alındığından beri kendini hızla yenileyen, her geçen gün yeni bir özellik kazanan Instagram’a, kullanıcılar tarafından en çok şikayet edilen konu ele alınarak çoklu profil desteği geldi. 

Twitter’da var olan ve birden fazla profili olan kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan çoklu profil desteği ne yazık ki Instagram’da yoktu. Birden fazla Instagram profili bulunan kullanıcılar, sürekli hesapları arasında giriş çıkış yapmak zorunda kalıyorlar ya da çoklu profil desteği sağlayan başka uygulamaları kullanmak zorunda kalıyorlardı. Kullanıcılardan alınan geri bildirimler sonucunda yeni güncelleme ile bu özellik Instagram’a da geldi. 

Instagram'ın şu an için sadece Andorid işletim sistemi kullanıcılarına sunduğu beta sürümünde yer alan çoklu profil desteği yakın zamanda tüm platformlarda yerini alacağa benziyor. İlk olarak beta sürüm olmasının nedeni oluşabilecek hataları diğer sürümde düzeltmek.

Güncellemeyi cihazınıza indirdiğinizde yapmanız gereken Instagram’da profil sayfanız açıkken üç nokta ile belirtilen butondan “Ayarlar” kısmına gelmek, “Hesap ekle” seçeneğine ulaşarak var olan diğer hesaplarınızı eklemek. 

Çoklu profil desteği, Instagram için oldukça gecikmiş bir özellik olsa da artık kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlayacak. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)