IGTV Videoları Nasıl İndirilir?

IGTV Videoları Nasıl İndirilir?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Kısa bir süre önce Instagram IGTV adında bir özelliği ve yan uygulamayı tanıttı ve yayına aldı. Bu özellik sayesinde IGTV hesabınızda 60 dakikaya kadar dikey videolar yayınlayabiliyorsunuz. Bu özellik video süresini 1 dakika ile kısıtlayan Instagram’ı bir Video portal uygulamasına çevireceği şekilde yorumlanıyor.

İnternet bağlantınız olmadığında izlemek için ya da farklı platformlarda bu videoları paylaşmak için indirmeye ihtiyaç duyuyorsanız resmi olarak böyle bir özellik yok. Bunun için üçüncü parti bir uygulama kullanmanız gerekecek.

Bunun için Google Play Store’da yayınlanan Video Downloader for IGTV – SAVEO isimli uygulamayı kullanabilirsiniz.

Uygulamayı çalıştırdığınızda fotoğraflarınıza erişim izni isteyecek, bu izin talebine onay vermeniz gerekiyor. İzin verdikten sonra uygulamanın içinden sağ üstteki Instagram logosuna dokunun ve Instagram uygulamasını açın.

İndirmek istediğiniz IGTV videosunu açın ve alt kısımdaki üst üste 3 nokta ikonuna dokunarak “Copy link” seçeneğine dokunun.

Bu işlem sonunda Video Downloader for IGTV – SAVEO uygulaması otomatik olarak açılacak ve ekranda indirmek istediğiniz videoyu göreceksiniz. İndirme ikonuna dokunarak videoyu galerinize kaydedebilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)