HTC One M8 Kılıf İnceleme Video

HTC One M8 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
HTC One M8 telefonu için ultra ince silikon, ultra koruma, bumper, Dot View , cüzdanlı ve taşlı kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda inceleyebilirsiniz. Tüm HTC One M8 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. 
 

HTC One M8 Ultra İnce Kılıf
Son zamanların en sevilen türlerinden ultra ince silikon kılıf, HTC One M8 için de favori modeller arasında yer alıyor. Yumuşak materyalden üretilmiş, telefonu özenle koruyor ve asla kalınlaştırmıyor. Bu kılıfın İstanbul deseni gibi şeffaf modeller üzerinde hoş tasarımlar olabiliyor.
 
HTC One M8 Cüzdanlı Kılıf
HTC One M8’in kadın kullanıcıları için en kullanışlı modellerden biri cüzdanlı kılıflar. Taşlı tasarımı ile ilgiyi üstünde toplayan bu model, içindeki kartlık bölmesi sayesinde cüzdan işlevi de görüyor. Stand olabilen kapak sayesinde de dizi ya da videolar keyifle izlenebiliyor. İçi yumuşak silikon dışı deri ile kaplanmış. Telefonun tamamını özenle koruyan bu kılıf çok yönlü kullanımı ile birçok kullanıcıya önerilebilir.
 
HTC One M8 Dot View Kılıf
Dot View HTC One M8 in en merak edilen kılıflarından. Kılıf içerisindeki manyetizma sayesinde kapak kapandığında telefon ekranı görünüyor ve kullanılabiliyor.
 
HTC One M8 Bumper Kılıf
Bumper serisinden gold rengi metal çerçeve kılıf, HTC One M8 ‘e çok yakışıyor. Metal çerçeve ile telefonun kenarlarını koruyan bu model,özel vidası sayesinde telefonunuza sabitleniyor.Zarif model tercih eden kullanıcılar için güzel bir model.
 
HTC One M8 Spigen Kılıf
Spigen ailesinin Slim Armor serisi HTC One M8’ e için de tasarımını sunmuş. Materyalini incelediğimizde içi silikon dışı rubber sert plastik malzemeden üretilmiş. Yani telefonunuzu darbelere karşı iki kat koruyor. Gördüğünüz gibi ön taraflar çıkıntılı olmak üzere, telefon çerçevesinin dört tarafını kapatıyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)