Google Size En Uygun Android Telefonu Öneriyor

Google Size En Uygun Android Telefonu Öneriyor
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon sayısı oldukça fazla. Bu nedenle telefon satın alırken onlarca marka ve yüzlerce model arasından seçim yapmak oldukça zor oluyor.

Google, akıllı telefondan beklentileriniz doğrultusunda size en uygun Android cihazı öneren servisini kullanıcılarına sundu.

Bu servis size, satın almayı düşündüğünüz telefondaki beklentileriniz hakkında bilgi alıyor ve bu doğrultuda önerilerde bulunuyor. Bu servisin adı WhichPhone. Yani “Hangi telefon”.

Android.com üzerinden sunulan bu serviste 12 farklı kategoride, hangi özelliklerde bir telefon istediğinizi belirtmeniz yeterli. İster çok fotoğraf çeken bir kullanıcı, isterseniz sık müzik dinleyen bir kullanıcı, isterseniz de çok oyun oynayan ya da sosyal medyayı aktif olarak kullanan biri olun. Android’in bu servisine sizin için öncelikli olan özellikleri, önem derecesine göre belirtin, gerisini Google’ın öneri mekanizmasına bırakın.

Google’ın telefon satın alırken karar vermenizi kolaylaştıracak bu servise linkten ulaşabilirsiniz. (https://www.android.com/phones/whichphone/)

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)