Gmail‹de Gönderdiğiniz E-postayı Nasıl Geri Alabilirsiniz?

Gmail’de Gönderdiğiniz E-postayı Nasıl Geri Alabilirsiniz?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Bir e-postayı gönderdiğiniz anda hata yaptığınızı ya da yanlış kişiye gönderdiğinizi farkettiğiniz olmuştur. Bu yazımızda e-postayı nasıl geri çekebileceğinizden bahsedeceğiz.

Gmail’in gönderilen e-postayı belirli bir süre içerisinde geri alma özelliği aslında Labs’de yani Gmail uygulamaları arasında yer alıyordu. Ancak bu özellik bir ayar olarak sunulmuyordu.

Bu ayar sayesinde gönderdiğiniz e-postayı belirlediğiniz süre içerisinde geri alabilir, düzeltebilir ya da göndermekten vazgeçip silebilirsiniz.

E-postanı geri çekmek için belirleyebileceğiniz en uzun süre 30 saniye. Tüm seçenekler 5, 10, 20 ve 30 saniye şeklinde. Bu özelliği aktif hale getirmek için Gmail hesabınıza giriş yapın, Ayarlar > Genel sekmesini ziyaret edin ve Göndermeyi geri al seçeneğini etklinleştirin ve tercih ettiğiniz süreyi seçin. İşlem sonrasında değişiklikleri kaydetmeyi unutmayın.

Aktif hale getirdiğiniz bu özelliğin Inbox ve Gmail uygulamalarında geçerli olmadığını belirtelim. Mobil cihazlarınız için dilerseniz uygulama üzerinden “Göndermeden önce onayla” özelliğini aktif hale getirebilirsiniz. Bu özelliği de uygulamanızın Ayarlar bölümünden yapabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)