Gizli Check-in Yapabilirsiniz

Gizli Check-in Yapabilirsiniz
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Oldukça popüler bir yer bildirimi uygulaması olan Swarm, her gittikleri yeri başkalarıyla paylaşmayı çok sevenlerin ilk tercihi. Büyük küçük herkesin beğenisinde olan Swarm uygulamasıyla bulunduğunuz yeri bildirebiliyor, yakınınızda bulunan arkadaşlarınızı bulabiliyorsunuz. Forsquare tamamıyle mekan tavsiye uygulaması olarak devam ederken Swarm check-in işini Forsquare’den devralmıştı. Forsquare’den ayrılıp kendi başına oldukça kullanılan bir uygulama haline gelen Swarm her geçen gün yenilenmeye devam ediyor. 

Swarm’un yeniliklerinden biri de gizli check-in yapabilme özelliği. Hem iOS hem de Android için çalışan bu özellik kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre geliştirilmiş. Bazılarınız check-in uygulamasında gizli check-in yapmanın ne lüzumu var diye düşünebilir. Ama kimileri Swarm’daki check-inlerini gittiği mekanı unutmamak için ya da yaptığı yolculuklarda nerelere gitmiş olduklarını Swarm’un oluşturduğu haritaya bakarak görmek için kullanabiliyor. 

Yani bazen arkadaşlarınızın görmesine gerek olmadığını düşündüğünüz check-inleriniz de olabilir. Bu tür durumlar için yeni güncelleme ile gelen gizli check-in özelliğini kullanabilirsiniz. 

Gizli check-in nasıl yapılır?

Check-in yaparken ilgili ekranda sağ al köşede yer alan kilit simgesine dokunup check-in işlemini gerçekleştirirseniz bunu sizden başka kimse göremez. Bu işlemi gizli chek-in yapmak istediğini her defa yapmalısınız. Yani kilit ekranına bir kez dokunmuş olmak tüm yer bildirimlerinizi gizlemez. Ayrıca şunu da belirtelim ki; gizli yer bildirimi işleminde ödül ve puan sisteminden yararlanamazsınız. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)