G-Case, Dafoni iPhone 6 Plus Kılıf İnceleme Video

G-Case, Dafoni iPhone 6 Plus Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone 6 Plus için G-case, Dafoni ve diğer markaların kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda görebilirsiniz. Tüm iPhone 6 Plus kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Yeşil rengi ile ön plana çıkan Totu Design iPhone 6 Plus kılıfı Knight serisi, metal tasarım sevenler için önerdiğimiz kılıf türüdür. Genellikle piyasada bulunan metal kılıflar telefonun kenar bölgelerinde çizilmelere sebep olabiliyor. Fakat Totu Design, iç bölgedeki kadife kaplama ve yumuşatılmış özel tasarımı ile bunun önüne geçiyor. Alt ve üst bölgede bulunan rubber kısımlar açılarak kılıf telefona kolay bir şekilde yerleştirilebiliyor. Mavi, Gold, siyah renk alternatiflerini de tercihleriniz arasında olabilir diye düşünüyorum.

Kadın kullanıcılar için G-case iPhone 6 Plus kılıfı swarovski taşlı bu modelini inceleyelim. Kristal kılıf üzerine dağıtılmış swarovski taşlar gözalıcı ışıltıya sahip.

Joyroom markasının en sevilen serisi Tiffany, iPhone 6 Plus için de raflarda yerini aldı. Pencere sayesinde gelen aramaları ve küçük bilgileri görebiliyorsunuz. İç bölgesinde şeffaf sert bir kapak üzerine telefonun yerleştirilebiliyor ve kapak çevrildiği zaman stand oluyor. iPhone 6 Plus’ın geniş ekranın dizi yahut maç izlerim diyorsanız böyle bir model seçmenizde fayda var.

Telefon koruması konusunda hassas kişiler için çift kaplamalı kılıfları öneriyoruz. Totu Design’nın bu modeli de silikon malzeme üzerine metalik rubber şerit kaplama olarak tasarlanmış. Kılıf arkasındaki kapak açıldığında stand formunda kullanılabiliyor. Bu model iPhone 6 Plus için sağlam ve kullanışlı bir forma sahip.

Renkli bir model ile 5 kılıf çeşidinin son durağındayız. Bildiğiniz üzere telefon kılıfı yalnızca koruma aracı değil aynı zamanda giyimimizin bir parçası. Farklı desen arayışında olanlar için Dafoni markasının özel üretim serisi bu tasarımlar öne çıkıyor. Rubber sert kapak ve kaliteli görsel baskı ile urban man modeli en sevilen modellerden.

iPhone 6 Plus telefonuna özel ikinci kılıf incelemesinin sonuna geldik. Merak ettiğiniz konularda bize her zaman yazabilir, Müşteri Hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Bilgi almak istediğiniz kılıfın üzerine de tıklayabilirsiniz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)