Fazla Mobil Veri Tüketen Uygulamaları Kontrol Altına Alın

Fazla Mobil Veri Tüketen Uygulamaları Kontrol Altına Alın
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Android işletim sistemine sahip bir telefon kullanıyorsanız ve özellikle Facebook gibi çok fazla mobil veri tüketen sosyal medya uygulamalarından şikayetçiyseniz Opera Max 3 ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacak bir uygulama.

Opera Max 3 cihazınızın veri kullanımı raporunda gördüğünüz internet kullanım oranlarını veri tasarrufu yaparak azaltmayı hedefleyen ücretsiz bir Android uygulaması. Opera firması tarafından geliştirilen Opera Max 3 uygulaması ile Facebook ve benzeri uygulamaların mobil veri kullanımını azaltabilirsiniz.

Android cihazınızın mobil verisini koruyan Opera Max 3, Android’in özellik olarak sunduğu mobil veri yönetimini daha da ileri taşımayı hedefliyor. Android ayarlarında da olduğu gibi Opera Max 3’de telefonunuzdaki yüklü uygulamaların ne kadar veri kullandığını gösteriyor ve internete erişimini engelleyebilmenizi sağlıyor. Böylece Wi-Fi’ye bağlı değilken istenmeyen fazla veri tüketimlerinizin önüne geçebilirsiniz.

Yapılan resmi açıklama ile uygulamanın ortalama olarak Instagram’da yüzde 60, Pinterest’te yüzde 50 ve LINE, BBM gibi uygulamalarda yüzde 40’a varan veri tasarrufu sağlandığı belirtiliyor.

Uygulamanın en dikkat çeken özelliği ise Facebook için Tasarruf seçeneği. Bu modu kullanıyorsanız Facebook kullanımınızda %50’ye varan veri tasarrufu sağlayabiliyorsunuz.

Siz de kısıtlı mobil veriye sahipseniz ve özellikle sosyal medya uygulamalarının çok hızlı veri tüketmesinden şikayetçiyseniz Opera Max 3 uygulamasını ücretsiz olarak indirip, deneyebilirsiniz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)