Facebook‹ta Sizi Kimlerin Engellediğini Nasıl Anlarsınız?

Facebook’ta Sizi Kimlerin Engellediğini Nasıl Anlarsınız?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

En yaygın sosyal medya platformlarından bir olan Facebook’ta, bildiğiniz gibi kişileri engellemek mümkün. Bazen listemizde var olan birinin bir anda yok olduğunu görürüz. Tabi ki her zaman engellenmiş olma ihtimalini düşünmemize gerek yok. Ancak bu kişi özellikle bizi engelleme durumu olan biriyse profilini mi kapattı yoksa bizi engelledi mi merak ederiz.

Bu yazımızda sizlerle, Facebook’ta biri tarafından engellendiyseniz bunu anlamanın yollarını paylaşacağız. 

Öncelikle kendi Facebook hesabınızda iken arama çubuğunu kullanarak arama yaptığınızda o kişi karşınıza çıkmıyorsa şüphelenmeniz mümkün. Çünkü Facebook kesinlikle sizi engelleyen kişileri karşınıza çıkarmıyor. Eğer bu kişi şüphelendiğiniz biri ise, engellenmiş olma ihtimaliniz elbette var ama bunun yanında kişinin hesabını silmiş ya da gizlilik ayarlarını değiştirmiş olma ihtimali de var. 

Farklı bir arkadaşınızın hesabından arama yaparak denemeniz de mümkün fakat, bazı zamanlarda sizinle birlikte arkadaşlarınız da engellenmiş olabilir. Bu nedenle sizin için en garanti yöntem hiçbir Facebook hesabına bağlı olmadan arama yapmak olur. 

Bir kez de hesabınızdan çıkış yaparak aynı kişiyi aratın. Eğer bu şekilde arattığınız ismi görebiliyorsanız kesinlikle engellenmişsiniz demektir. 

Ancak Facebook hesabınızdan çıkış yaparak yaptığınız aramada da ilgili kişiyi bulamıyorsanız bu durumda o kişi gizlilik ayarlarını değiştirmiş ya da hesabını silmiş olabilir. Yani engellenmediğinizden emin olabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)