Facebook‹ta Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

Facebook’ta Canlı Yayın Nasıl Yapılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Facebook, rakibi Twitter’ın Periscope ile yakaladığı başarının ardından canlı yayın özelliğini duyurdu. Her ne kadar yaşanan gelişmeler sonrasında Periscope’un gerisinde kalmış olsa da yeni özelliğini devreye aldı. 

Facebook üzerinden canlı yayın nasıl yapılıyor?

Öncelikle bu özelliğin ilk olarak sadece iOS’a geldiğini belirtelim. Kullanmaya başlamadan önce iPhone ya da iPad’inizde yüklü olan Facebook uygulamasını güncelleştirdiğinizden emin olun. En popüler sosyal medya platformu olan Facebook’da canlı yayın yapabilmek için iOS cihazınızdan Facebook uygulamasını açın. Durum güncelle seçeneğine dokunun, "Yeni! Canlı video kaydet ve paylaş" seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneği seçtikten sonra, gelen ekranda devam butonuna dokunun.

Gelen ekrandan yayınınıza isim verin ve bir açıklama yazın. Artık yayına hazırsınız! Canlı Yayına Geç butonuna tıklayarak yayını başlatın. 

Bu özellik için yakın zamanda Android kullanıcıları için de bir güncelleme yapılması bekleniyor. Ancak Windows Phone’lar için henüz net bir bilgi yok. Periscope’un bu gelişme karşısında nasıl bir hamle yapacağı merak konusu.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)