Facebook Messenger‹da Gizli Mesajları Nasıl Görüntülersiniz?

Facebook Messenger’da Gizli Mesajları Nasıl Görüntülersiniz?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

En popüler sosyal medya aracı olan Facebook, hepinizin bildiği gibi anlık mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’a sahip. Tıpkı Facebook gibi Messenger da artık hayatımıza oldukça dahil oldu. Sesli, resimli ve yazılı mesaj gönderip alabilmenin yanında görüntülü konuşma da yapabildiğimiz Facebook hizmeti olan Messenger uygulamasında, arkadaş listemizde olan kişiler bize mesaj gönderdiğinde bunun bildirimini alıyoruz. Hatta yapmış olduğunuz ayarlara göre bu mesaj balon şeklinde hangi uygulama açık olursa olsun sayfanın ortasında beliriveriyor. 

Ancak; listemizde ekli olmayan birisi bize mesaj attığında bunun bildirimini alamıyoruz. Bu mesajları görebilmek için “Mesaj istekleri” bölümünü kontrol etmemiz gerekiyor. Ancak bu bölümde de bize gönderilen her mesaj görünmüyor. Peki bu gizli mesajları görebilmek için ne yapmalı?

Mobil cihazınızdan Facebook gizli mesajları görebilmek için; öncelikle Messenger uygulamasını açın. Uygulamayı açtıktan sonra sağ üst köşe de yer alan çark işaretine dokunarak ayarlar menüsüne ulaşın. Bu alanda karşınıza çıkan seçeneklerden “Kişiler” kısmına dokunun. Daha sonra “Mesaj istekleri” kısmına gelin. Bu alanda karşınıza “Filtrelenen istekleri gör” diye bir kutu çıkacak. Bu kutuya dokunduğunuzda artık Facebook’un uyguladığı filtre ortadan kalkacak ve bu işlemden sonra size gönderilen her mesajı göreceksiniz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)