Facebook Messenger‹a Görüntülü Görüşme Özelliği Geldi

Facebook Messenger’a Görüntülü Görüşme Özelliği Geldi
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

İlk olarak sadece mesajlaşma amacıyla ortaya çıkan Facebook Messenger, yazılı mesajın yanı sıra görüntü, ses, emoji gönderip alabileceğiniz bir uygulamaydı. Ancak Facebook  geçtiğimiz ay Mesennger uygulamasına görüntülü arama özelliğini ekleyeceklerini duyurmuştu. Bu haberin ardından Facebook çok fazla gecikmedi ve görüntülü arama özelliğini tüm kullanıcılarına açtı. 

Artık Facebook’ta bulunan sevdiklerinizle internet üzerinden, Facebook Mesenger ile görüntülü konuşabileceksiniz.

Bu güzel haberi, Messenger ürünlerinden sorumlu başkan yardımcısı Davide Marcus, kendi Facebook hesabı üzerinden kullanıcılara duyurdu. 

Merak edenleri haberdar edelim; bu özellik şu an Türkiye’de de kullanılıyor. 

Hem iOS hem de Andorid işletim sistemi için geliştirilen görüntülü arama özelliğini kullanabilmek için Facebook Messenger uygulamasını en güncel sürüme yükseltmeniz gerekiyor. Böylece görüntülü arama özelliği sizin için çalışır hale gelecek. Ancak görüşme yapacağınız kişide de Facebook Messenger’ın son sürümü yüklü olmalı. 

Sonrasında, Facebook Messenger üzerinden görüntülü konuşmak istediğiniz ismi bulup üzerine tıklmanız ve ardından açılan pencerede kamera ikonuna tıklamanız yeterli olacak. Böylece görüntülü konuşmaya başlayabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)