Düşük Bütçeli Akıllı Telefon Alacaksanız Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Düşük Bütçeli Akıllı Telefon Alacaksanız Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Akıllı telefon teknolojisine yetişmek çok zor. Her geçen gün yeni bir model, yepyeni özellikler üretiliyor. Hal böyle olunca da eski modellerin fiyatları düşüyor elbette. Teknolojiyi birebir takip etmekle ilgilenmiyor ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak uygun fiyatlı akıllı telefon almak istiyorsanız bu yazımız tam size göre!

Akıllı telefon almak isteyen fakat aynı zamanda da çok para ödemek istemeyenler için hazırladık bu yazımızı. Düşük bütçeli telefon alırken de dikkat etmeniz gereken husular var. Bazı özelliklere dikkat etmezseniz ayırdığınız o düşük bütçe de boşa gider ve telefon sizi asla tatmin etmez. 

Ucuz telefon alırken hangi özelliklere dikkat edilmeli?

Alacağınız telefonun ekranının en az 720p HD ekran olmasına özen gösterin. Böylece fotoğraf ve videolarınız ödediğiniz paraya oranla sizi tatmin edecektir. Çok daha düşük çözünürlük alacak olursanız hem oldukça kötü bir ekran görüntüsü olur hem de bazı web sayfalarına erişirken zorluk yaşarsınız. 

Özellikle Android telefonlar için belirelim ki; en az 16 GB dahili hafızaya sahip bir telefon alın. Android telefonlarda ne yazık ki dahili hafızanın neredeyse yarısını sistem dosyaları harcıyor. Bu nedenle düşük bir depolama alanı sizi mutsuz edecektir. En az 2 GB RAM’de performans açısından sizi mutlu eder. 

İşletim sistemleri için ise son sürümü ya da en azından bir-iki önceki sürümü barındıran telefonları tercih etmeye özen gösterin. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)