Dikkat! En Çok Bu Uygulamalar Şarj Tüketiyor

Dikkat! En Çok Bu Uygulamalar Şarj Tüketiyor
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Bildiğiniz gibi akıllı telefonların günlük şarj ömrü kullandığınız uygulamalarla bağlantılı. Bu yazımızda sizler için en çok şarj tüketen uygulamaları paylaştık.

İşte anti virüs şirketi AVG’nin açıklamalarına göre en fazla şarj tüketen uygulamalar!

Facebook

Dünya üzerinde en çok ziyaret edilen ikinci site olan ve toplamda 1,44 milyar kullanıcı bulunan Facebook en çok şarj tüketenlerin başında geliyor. Uygulamanın mobil sürümü telefonunuzun şarjını hızla tüketiyor.

Facebook Messenger

Facebook’un kendisi gibi yan uygulamarı da fazla şarj yiyenlerden. Facebook Messenger en fazla şarj yiyen sohbet uygulamalarından biri.

Google Play Hizmetleri

Dünyanın en çok ziyaret edilen sitesi Google’ın sahibi olduğu Google Play Store’da yer alan uygulama güncelleme hizmetleri çok fazla şarj yiyen uygulamalardan biri.

BBM

Hala popülerliğini sürdüren BBM sohbet uygulaması da bu listenin önde gelenlerinden.

Words With Friends

Kelime avı oyunları içerisinde gözde bir oyun olan Words With Friends de telefonunuzun şarj düşmanlarından biri.

Instagram

Instagram son dönemin en popüler fotoğraf paylaşım uygulaması. Hal böyle olunca gün içinde ziyaret edilme sayısı da oldukça yüksek oluyor. Bu durumda Instagram da şarjınızın en çok azaldığı ortamlardan biri.

The Weather Channel

Bir hava durumu uygulaması olan The Weather Channel oldukça masum görünse de telefonunuzun şarjı konusunda oldukça acımasız olan uygulamalardan.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)