Chrome üzerinden Android telefonunuza uygulama indirme

Chrome üzerinden Android telefonunuza uygulama indirme
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Bilgisayarınızdaki Chrome web tarayıcınız üzerinden tek tıkla Android telefonunuza uygulama indirebileceğinizi biliyor muydunuz? 

Bunu gerçekleştirmek için Android cihazınızda kullandığınız Google hesabınız yeterlidir. Bu Google hesabınızla girmiş olduğunuz Chrome sayfasında, Google Play Store’a yani play.google.com’a girin. Android cihazınıza indirmek istediğiniz uygulamayı aratın. Uygulamanın detaylarına girdiğinizde, “Yükle” butonunu göreceksiniz. Butonun alt kısmında bu uygulamanın cihazınızla uyumlu olup olmadığı bilgiside yer alır.

Yükle’ye basın ve çıkan ekranda cihaz seçiminizi yapın. Aynı Google hesabınızı birden fazla cihazda kullanıyorsanız, burada istediğiniz cihazı seçmenizbeklenir. Tek bir Android cihazınız varsa, o seçili gelecektir. Yükle’ye bastığınızda uygulamanın kısa bir süre içerisinde cihazınıza yükleneceği mesajını görürsünüz. Eğer telefonunuzun internete bağlı ise Aynı anda telefonunuzda yükleme işlemi başlar.

İsterseniz indirmek istediğiniz uygulamayı istek listenize ekleyebilir ve sol kısımda yer alan “İstek Listem”e tıklayarak uygulamayı sonradan cihazınıza yükleyebilirsiniz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)