Canlı Yayın Uygulaması Periscope İçin İpuçları

Canlı Yayın Uygulaması Periscope İçin İpuçları
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Twitter tarafından kullanıcılara sunulan Periscope sayesinde canlı video paylaşımı yapılabiliyor. Oldukça başarılı olan bu uygulama kısa sürede milyonların kullandığı, çok popüler bir sosyal paylaşım uygulamaı haline geldi. 

Hemen her uygulamada olduğu gibi Periscope uygulamasında da bilinmeyen özellikler mevcut. Bu yazımızda sizlere Periscope’un nasıl kullanılacağını, Periscope’un bilmeniz gereken, saklı kalmış yönlerinden ve bazı küçük önerilerden bahsedeceğiz. 

Pericope nasıl kullanılır?

Pericope’u kullanabilmek için bir Twitter hesabına sahip olmalısınız. Ayrıca üyelik gerekmiyor. Siz canlı yayına başlamadan, takipçilerinize yayın yapacağınızın bildirimi gidiyor ve böylece yayını izlemek isteyenler yayına katılıp sizin canlı videounuzu izleyebiliyor. 

Periscope’ta kalp sayınızı nasıl arttırırsınız?

Öncelikle size minik bir önerimi var. Periscope’ta kalp sayınızı arttırmak için gerçekten ilgi çekici videolar yayınlamanız gerekiyor. Özellikle soru-cevap yayınları oldukça ses getiriyor. Eğer bir soru-cevap yayını yapacaksanız toplumda oldukça tartışa konusu olan konuları içeren video yayınları yapabilirsiniz. 

Kalp hilesi nasıl yapılır?

Periscope ile çok kısa sürede yüzlerce kalp göndermek oldukça basit. Bunun için; akıllı cihazınızın çoklu dokunmatik desteğini kullanabilirsiniz. Bu sayede cihazınızın ekranına birden fazla parmağınızla dokunarak çok kısa sürede yüzlerce kalp gönderebilirsiniz.

Üyelik bilgileri ve profil fotoğrafı nasıl değiştirilir?

Periscope uygulamasına Twitter hesabınız ile bağlanmanız nedeniyle, hesap bilgilerinizi ya da profil fotoğrafınızı değiştirmek istiyorsanız bu değişikliği Twitter’dan yapmanız gerekiyor. Çünkü uygulama, profil fotoğrafınızı ve hesap bilgilerinizi direkt olarak Twitter’dan alıyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)