Çalınan iPhone‹unuzu Nasıl Geri Alabilirsiniz?

Çalınan iPhone’unuzu Nasıl Geri Alabilirsiniz?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Akıllı telefonunuzun çalınması ne yazık ki çok tehlikeli bir durum. Eğer bir iPhone sahibiyseniz ve iPhone’unuz çalınırsa sanırız ki üzüleceğiniz en son şey ona verdiğiniz binlerce Türk Lirası olur. Şu dönemde akıllı telefon kullanan herkes kuşkusuz ki ihtiyaç duyacağı tüm bilgileri orada taşıyor. Özel iş mailleri, banka bilgileri, tüm fotoğraflar/videolar, tüm e-posta ve sosyal hesaplar ve daha neler neler.. Hal böyle olunca akıllı telefonu kaybetmek ya da çaldırmak da büyük bir tehlike haline geliyor. 

Bu yazımızda iPhone kullanıcıları için bir rehber hazırladık. Eğer iPhone’unuzu kaybeder ya da çaldırırsanız neler yapmanız gerektiğini yazımızda bulabilirsiniz. 

Öncelikle telefonunuzu nerede unutmuş ya da kaybetmiş olabileceğinizi düşünün. Aklınıza gelen yerleri kontrol ederek ve etraftakilere sorarak hızlıca bir araştırma yapın. Eğer bu şekilde telefonunuzu bulursanız ne ala. Daha fazla korkmaya gerek yok. Ancak bu yazımız bu aşamada telefonunu bulamayacak olanlar için.

Find My Phone uygulamasını kullanın. iPhone’unuzun nerede olduğunu konum olarak öğrenmenin en iyi yolu Find My Phone uygulamasıdır. Bu uygulamadan yararlanarak telefonunuzun o an nerede olduğunu öğrenin. 

Telefonunuzun bulunduğu yer, orada olması imkansız bir yerse yani, oraya hiç gitmediyseniz, o konumda telefonunuzu düşürme ihtimaliniz yoksa eğer çalınma ihtimali elbette ki çok yüksek. Bu aşamada polise başvurmanızı öneririz. 

Eğer hiçbir şekilde telefonu geri almanız mümkün olmadıysa en azından güvenliğiniz için yine Find My Phone uygulamasına başvurarak tüm verilerinizi uzaktan kolaylıkla silebilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)