Birkaç Adımda Telefonunuzun Hafızasını Temizleyin

Birkaç Adımda Telefonunuzun Hafızasını Temizleyin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Çoğu akıllı telefon kullanıcısının sorunudur depolama alanının dolması. Birkaç adımda Android ya da iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzda yer açmak mümkün. Kolaylıkla yapabileceğiniz telefon hafızasını temizleme yöntemleri.

Fotoğraf ve özellikle videoları silin ya da yedekleyin

Akıllı telefonlar artık çok kaliteli videolar ve fotoğraflar çekebiliyor. Özellikle 4K videolarınızı silerek ya da bulut platformlara yedekleyerek telefonunuzun hafızasında ciddi oranda yer açabilirsiniz.

Kullanmadığınız uygulama ya da oyunları silin

Ara ara telefonunuza indirdiğiniz uygulama ve özellikle de çok büyük ebata sahip oyunları kaldırarak telefonunuzda kolayca yer açabilirsiniz.

Harita uygulamalarının ön belleklerini silin

Akıllı telefonunuzda harita uygulamalarını sıklıkla kullanıyorsanız, harita ve navigasyon uygulamalarını çevrimdışı kullanmanızı sağlayacak ön bellek dosyalarını silebilirsiniz. Harita ve navigasyon kullanım sıklığınıza bağlı olacak çok ciddi  bir alan temizlemiş olabilirsiniz.

Müzik dinleme uygulamalarınızdaki oynatma listelerini silin

En çok kullanılan Spotify ve Google Play Music müzik dinleme uygulamalarındaki çevrimdışı dinleme seçeneği işaretlenmiş, senkronize edilmiş müzik listelerinizi silerek de ciddi bir alandan tasarruf edebilirsiniz.

Tarayıcı önbelleklerini ve indirmelerini silin

İstekli ya da istemsiz tarayıcınız tarafından otomatik olarak indirilen dosyaları düzenli aralıklarla silerek telefonunuzun hafızasında yer açabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)