Bilmediğiniz 5 Facebook Özelliği

Bilmediğiniz 5 Facebook Özelliği
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Genelde Facebook’taki vaktimizin çoğunu fotoğraf paylaşmakla, ve arkadaşlarımızla sohbet etmekle geçiriyoruz. Tüm bunları yaparken, Facebook’un çok da bilinmeyen pratik özelliklerini bilmeniz çok iyi olmaz mıydı? Gelin Facebook’un herkes tarafından bilinmeyen 5 özelliğini beraber inceleyelim;

1- Gezmek isteyenler! Yeni yerleri merak edenler! Facebook Yakındaki Yerler tam size göre! Sağ üstteki ayarlara dokunarak, yerleri sıralama seçeneklerimizi görüyoruz. Yerleri, alakaya, mesafeye, puana ve popülerliğe göre sıralayabiliriz. Bunun için cihazınızın konum bildirimi açık ve Facebook’a izin veriyor olmalı.

2- Haber Kaynağımız! Her gün en az bir kere girip kontrol etmezsek olmaz! Adeta arkadaş gazetemiz. Kim neler yapmış, hangi paylaşımlar ne çok beğenilmiş? Arkadaşınız bir fotoğraf paylaşmış. Fotoğraf açıldıktan sonra onu yukarıya doğru tek parmakla sürükleyerek, haber kaynağına geri dönebileceğinizi biliyor muydunuz? Nasıl, çok pratik değil mi?

3- Ama bu fotoğrafı çok beğendiyseniz, telefonunuza fotoğrafı kaydetmek ya da kendi zaman tünelinizde paylaşmak için üzerine fotoğrafın üzerine uzunca basın!

4- Şimdi dikkat! Çoğu kimsenin bilmediği bir özellikteyiz. Etiketlendiğim fotoğrafınızdan profil resmi oluşturabildiğinizi biliyor muydunuz? Fotoğrafa uzunca dokunun ve profil fotoğrafı haline getirin.. 

5- Facebook’ta gezinirken, bir arkadaşınız size mesaj attığında yuvarlak bir baloncuğun içinde belirir. Onu ekranın üzerinde istediğiniz gibi sürükleyebilirsiniz, isterseniz üzerine dokunup sohbet edebilirsiniz..

Sizin için derlediğimiz tüm bu pratik tüyoları güle güle kullanmanız dileğiyle.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)