Bilgisayarınızdan Instagram‹a Fotoğraf Yükleyin

Bilgisayarınızdan Instagram’a Fotoğraf Yükleyin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Bilgisayarınızın web tarayıcısından Instagram’ı sadece paylaşılan fotoğrafları ve profilinizi görmek için kullanabiliyordunuz. Instagram’ın yayına aldığı güncelleme ile bilgisayarınızdan girdiğiniz instagram.com’da artık fotoğraf görmenin ötesinde fotoğraf yükleyebilmeniz de mümkün.

Instagram’a bilgisayardan nasıl fotoğraf yüklerim? Bunu blog yazımızda adım adım anlatacağız.

Mobil görünüme geçin

Öncelikle bu geliştirmenin aslında akıllı telefon ve tabletlerin tarayıcılarından girilen instagram.com için geliştirildiğini belirtelim. Birinci adım bilgisayarınızın tarayıcısını mobil cihazdan bağlanıyormuş gibi davranmak.

Instagram’ın web sitesini açın, F12 tuşuna basarak geliştirici modunu açın ve ekran görüntüsündeki butona tıklayarak mobil görünüme geçin.

Yüklenecek fotoğrafı seçin

Yukarıdaki işlemi yaptıysanız artık bilgisayarınız üzerindeki tarayıcıdan instagram’a mobil cihazla bağlanmış gibi görünüyorsunuz ve aşağıdaki gibi kamera ikonunu görüyorsunuz demektir. Bu ikona tıklayın ve yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin.

Ayarlamalarınızı yapın ve fotoğrafınızı yükleyin

Öncelikle belirtelim filtre, ışık gibi instagram’ı ön plana çıkaran bir çok özellik bu versiyonda kullanılamıyor. Yalnızca boyutlandırma ve döndürme ayarlamalarını yapabiliyorsunuz.

Artık fotoğrafınız paylaşılmaya hazır. İleri linkine tıklayıp, fotoğrafınızın açıklamasını yazın ve Paylaş linkine tıklayın. İşte bu kadar, bilgisayarınızdan ilk fotoğrafınızı paylaştınız!

Yapılan ilk güncelleme ile sadece fotoğraf paylaşılabildiğini belirtelim. Belki de önümüzdeki günlerde video paylaşımını mümkün kılan güncelleme de paylaşılır.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)