Apple‹ın Kablosuz Kulaklığı AirPods Güncellendi

Apple’ın Kablosuz Kulaklığı AirPods Güncellendi
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Birçoğunuzun bildiği gibi Apple’ın iPhone 7 ile birlikte tanıttığı AirPods kablosuz kulaklığı geçtiğimiz aylarda tanıtılmıştı. 

AirPods’un almış olduğu güncellemeden bahsetmeden önce bu eşsiz kulaklıktan, hakkında bilgisi olmayanlar için biraz bahsedelim öncelikle. 

Apple AirPods kulaklık, cihazla çok daha kolay eşleştirilebiliyor. Eğer iOS 10 yüklü bir cihaza sahipseniz AirPods’u iPhone, iPad, Apple Watch, Mac’inizde kullanmak için tek yapmanız gereken kulaklığı takmak. Apple kullanıcısı değilseniz ise diğer BlueTooth kulaklıklarda olduğu gibi klasik eşleştirme yapmalısınız. Kulaklığı taktığınızda müziğin çalması, çıkardığınızda kesilmesi, telefonunuzu cebinizden dahi çıkarmadan kulaklığa 2 kere dokunarak Siri’ye ulaşabilmeniz, konuşma sırasında arkadaki seslerin filtrelenmesi, tek şarjla 5 saate kadar kullanılması gibi birçok eşsiz özelliği olan bu kulaklık uzun bir süredir ülkemizde de satışta. 

AirPods’u kısaca tanıdığımıza göre asıl konumuz olan güncelleme konusuna dönebiliriz. Artık her mobil cihazda olduğu gibi kulaklıklar da güncelleme alıyor. 

AirPods aldığı güncelleme ile hangi yeniliklere sahip oldu?

AirPods'a oldukça sessiz gelen güncelleme 3.5.1 çok da yenilik getirdi diyemeyiz. Apple bu güncelleme ile kulaklıkta yaşanan sorunları gidermeye yönelik çalışma yapmış. 3.3.1 sürümünde bağlantı kopması gibi teknik sorular yaşanıyordu. Bu güncelleme bu sorunlar giderilmiş.

AirPods’unuzun sürümünü kontrol etmenizi öneririz. AirPods'u güncellemek için yapmanız gerekenler; Ayarlar>Genel>Hakkında yolundan AirPods sürümünü kontrol edin. AirPods sürümü 3.5.1 değilse AirPods'u kutusuna koyarak iPhone'a bağlayın. Bu durumda kulaklık otomatik olarak güncellenecektir.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)