Apple Music mi, Spotify mı?

Apple Music mi, Spotify mı?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Tüm dünyada çok büyük kitlelere ulaşan müzik servisleri elbette rekabet içindeler. Spotify hayatımıza hızlı ve iddialı bir giriş yaptı ve hepimizin kalbinde taht kurdu desek yeridir. Ancak Apple da boş durmadı ve müzik piyasasından da payına düşeni almak istedi. Tıpkı Spotify gibi hizmet veren Apple Music, 7/24 radyo yayını, ücretsiz deneme süresi ile hizmet vermeye devam ediyor.

Müzik servisleri arasında en çok rekabet içinde olan böylece müzik servisi konusunda iki iyi isim Spotify ve Apple Music oldu. 

Bizler de ülkemizde de yaygın şekilde kullanılan bu müzik servislerini sizin için karşılaştırdık. 

Bireysel üyelik

Spotify’da 9.99 TL aylık ücreti olan bireysel üyeliğin Apple Music için de fiyatı aynı. 

Aile paketi

Spotify’da 14.99 TL ile 29.99 TL arasında değişen aile paketinden en fazla 5 kişi yararlanabiliyorken, Apple Music 14.99 TL ile 6 kişiyi hizmetinden yararlandırıyor. 

Katalog boyutu

Apple Muic’te 30 milyon şarkı yer alıyor. Spotify’da ise bu sayı 30 milyondan fazla. 

Kullanılan platformlar

Apple Music iOS, Android, PC, Mac, Apple TV, web’te kullanılıyorken Spotify ise iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, PC, Mac, PS3, PS4, web’te kullanılabiliyor. 

Her iki müzik servisi de; ücretli üyelikle çevrim dışı kullanım olanağı, 24 saat radyo yayını sunuyor. Aynı zamanda her iki serviste de birden fazla hesap kullanmanız mümkün.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)