Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus‹ın Muhtemel Özellikleri

Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Muhtemel Özellikleri
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Akıllı telefon piyasasının en popüler telefonu iPhone’un geçtiğimiz aylarda en yeni modelleri olan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus tanıtılmıştı. Ancak yeni modellerin bu kadar taze olması bile bir üst, yani 2016 yılı iPhone modellerinin sızıntılarını engellemeye yetmiyor. 

Yeni model iPhone’un adının iPhone 7 olması bekleniyor. Bu model 2016 yılının Eylül ayında resmen ilan edilecek. Apple bu yeni model telefonun özelliklerini sır gibi saklasa da her yıl olduğu gibi sızıntılardan kaçamayacak. 

İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ta olması beklenen özellikler;

-Gelen sızıntılara göre Apple, yeni modellerinde mobil işlemci olarak A10 adını vereceği işlemciyi kullanacak.

iPhone 7 Plus’ın RAM’inin 3 GB olması bekleniyor.

-Suya karşı dayanıklılık sertifikası olmasa da birçok modelin karşısında oldukça dayanıklı olan iPhone’un yeni modellerinin sertifikalı şekilde suya dayanıklı olacağı söyleniyor. 

-iPhone 7 modellerinin iPhone serisi arasında en ince tasarıma sahip olması bekleniyor. Tahminlere göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın inceliği 6-6.5 mm aralığında. Ayrıca yepyeni bir ekran panel teknolojisine sahip olacakları söylenen 7 serisi oldukça ince çerçevelere sahip olacak.

-Ve her yılın değişmezi bir ucuz iPhone alternatifi. 2016 yılı için de, uygun fiyatlı olan iPhone 7 C’nin sunulması bekleniyor. Bu uygun iPhone için 3D Touch özelliğini taşımayacağı da söylentiler arasında.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)