Android Telefonunu Yenileyecekler Hangi Telefonu Seçmeli?

Android Telefonunu Yenileyecekler Hangi Telefonu Seçmeli?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Bir akıllı telefon almadan önce, almaya karar verdiğiniz markanın ne zaman yeni bir model çıkaracağını ya da alacağınız telefona desteğini ne zaman azaltacağını bilmekte yarar var. 

Herkesin bildiği gibi akıllı telefonlar çok da ucuz değil. Bu nedenle o kadar çok para ödeyecekken doğru kararı vermek de şart.

Bu yazımızda Android telefonlardan bahsediyoruz. 

Acaba hangi telefonu seçmeli? Ne zaman yeni bir telefon almalı?

Öncelikle şunu belirtelim; Samsung ve HTC genellikle yeni telefonlarını Şubat ve Mayıs ayları arasında tanıtırken, Motorola ve LG ise tanıtım için genellikle sonbahar aylarını tercih ediyor. Elbette ki değişklikler söz konusu olabilir ama şu ana kadar görünene bakılırsa genelleme bu şekilde. 

Bu nedenle örneğin Samsung veya HTC almayı düşünüyorsanız İlkbahar ayında yeni tanıtılan bir modeli almanızda yarar var. 

Alacağınız telefon hangi özelliklere sahip olmalı?

Burada iş tamamen ihtiyaçlarınızı doğru belirlemekten geçiyor. Telefondan beklentiniz nedir öncelikle buna karar verin. 

Bir fotoğraf tutkunuysanız, Instagram’a sürekli fotoğraflar yükleyecekseniz kamerası yönünden güçlü bir telefon, oyun düşkünüyseniz ve 3D oyunlara meraklıysanız grafik işlemcisi yönünden güçlü bir telefon, film izlemek ve müzik dinlemek gibi alışkanlıklarınız yoğunsa şarj yönünden güçlü bir telefon seçmek gibi. 

Sadece internette gezinebilmek, WhatsApp’ta mesajlaşabilmek gibi aktiviteler içinse bakılacak tek şey ise ücret olabilir. 

Android işletim sistemi oldukça esnek. Her markanın Android’i oldukça farklılık gösterebiliyor. Ancak sizler de kullanıcı olarak Android’i dilediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz.

Yeni bir telefon almadan önce bu yazdıklarımızı dikkate alın deriz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)