Android İşletim Sistemli Telefonunuzu Daha Hızlı Şarj Edin

Android İşletim Sistemli Telefonunuzu Daha Hızlı Şarj Edin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Mobil cihazlar günden güne gelişip yeni donanımlara sahip olsa da, pil teknolojilerinin çok da geliştiği söylenemez. Bugün en donanımlı mobil cihazın bile şarjı ne yazık ki en fazla 1 gün yetiyor. Durum böyle olunca cihazları şarj etme süresi de dolayısıyla önem taşıyor. 

İşte Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızı daha hızlı şarj etmenin yolları!

Her zaman için cihazınızı direkt olarak elektrikle şarj etmeyi tercih edin. Bu şu demek; şarj için kablosuz şarj etmeye yarayan aletleri ve bilgisayarları kullanmak zaman açısından hiç de uygun değil. Ayrıca cihazın orjinal şarj aletinin kullanmanız da önem taşıyor. 

Mobil cihazınızı şarj ederken, cihazınızı uçuş moduna almak oldukça hızlı şarj etmenizi sağlayacaktır. Çünkü cihaz o sırada çalıştırmak için enerji harcadığı şeyleri zaten çalıştıramıyor durumda olacak. Bu durum, sizin şarj süresince internet kullanımınızı, çağrı ve mesaj almanızı/göndermenizi kısıtlayacak olsa da oldukça kullanışlı. 

Ekran kullanımı, cihazların en büyük enerji tüketicisi sayılabilir. Bu nedenle cihazınız şarjdayken sık sık ekranı açıp, onu kontrol etmek yerine uzunca bir süre dokunmamayı tercih edin. Çağrı, mesaj, e-posta beklediğiniz veya herhangi bir nedenle cihazı uçuş moduna alamadığınız anlarda bu yöntem işe yarayacaktır. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)