Android İçin 10 Farklı İpucu

Android İçin 10 Farklı İpucu
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
Android telefonlar hakkında bilmediğiniz özellikler ve dahasını bu yazıda öğrenebilirsiniz.
 

1. Galaxy S4 Wi-Fi Timer ile bağlantıları sınırlayın

Samsung Galaxy S4 cihazınızın ne kadar süre Wi-Fi bağlantısında kalacağını ayarlayabileceğinizi biliyor muydunuz?. Nasıl mı?
Ayarlar > Bağlantılar > Wi-Fi > Gelişmiş > Wi-Fi Timer dokunun!
 

2. Samsung rehberde hızlı arama ve SMS gönderme

Parmağınızı rehberinizdeki bir ismin üzerinde sağa sürükleyerek bu kişiyi arayabilir, sola sürükleyerek de SMS gönderebilirsiniz. Hayatı kolay yaşayın!
 

3. Android uygulamalarında tek parmakla yakınlaştırma/uzaklaştırma yapın

Android cihazınızda yakınlaşma ve uzaklaştırma yapmak çoklu dokunmatik özelliği ile mümkün. Cihazınızı tek elle kullanmanız gereken durumlarda bu özellik imdadınıza yetişiyor ve hayatınızı kolaylaştırıyor. 
 

4. Galaxy S4'ünüzü uzaktan kumanda olarak kullanın

Samsung Galaxy S4 cihazınızdaki televizyon kumandası özelliğini bildirim paneline ekleyin ve kumandanız her zaman elinizin altında olsun. Nasıl mı? Uygulama ekran> WatchOn > Ayarlar sayfasını ziyaret edin.
 

5. Galaxy S4 cihazınızda hızlı ayar paneline erişin

İki parmağınızı aşağıya kaydırarak Hızlı Ayarlar paneline kolayca erişebilirsiniz. 
Nasıl mı? İki parmağınız ile durum çubuğunda aşağı doğru gidin dokunun ve ayarlara erişmek için basılı tutun farklı bir yerde içine sürüklemek için bir simge uzun dokunun.
 

6. Samsung S5 Air View ile temassız gezinti

Air View aktif iken fotoğraflarınızın birer ön izlemesini görmeniz için, parmağınızı onların üzerine götürmeniz yeterli. 
Ayarlar > Air View ziyaret edin ve ayarlarınızı yapın!.
 

7. Samsung S5’de uygulamaları SD kartına taşıyın

Galaxy S5'inizin dahili depolama alanı dolduğunda ve uyarı verdiğinde, dilediğiniz uygulamaları SD karta taşıyarak yer açabilirsiniz. 
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulama yöneticisi yolunu izleyin ve açılan ekranda "SD karta taşı" düğmesine dokunun.
 

8. Note 3 engelleme modu

Engelleme modu ile telefonunuzu kapatmadan dilediğiniz bildirimleri engellemeniz mümkün. Ayarlar > Cihaz’a dokunun Engelleme modunu açın ve engellemek istediğiniz bildirimleri seçin. Dilerseniz saat aralığı da belirleyebilirsiniz.
 

9. Note 3′ü Tek Elle Kullanın

Bir eliniz doluyken mesaj yazmak Note 3 ile oldukça zor. Klavyeyi tek elle kullanmak için bir ayar var. Bunun için Ayarlar > Kontroller > Tek elle kullanım yolu’na dokunun. Tüm ekranlarda kullan seçeneğini işaretleyin.
 

10. Samsung S5’de Ayarlar menüsünün görünümünü değiştirin

Samsung Galaxy S5‘iniz Ayarlar menüsü varsayılan olarak büyük simgelerden oluşan bir yapıya sahip olarak gelir. Bunu değiştirmek için Ayarlar’a ve ardından sağ yukarıdaki üç noktaya dokunun. Açılan menüden en üstte yer alan “Liste Görünümü” seçeneğine dokunun.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)