Android Cihazınızı Nasıl Klavye ve Fare Olarak Kullanırsınız?

Android Cihazınızı Nasıl Klavye ve Fare Olarak Kullanırsınız?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Intel işlemcili bir bilgisayarınız varsa Android Tablet ya da telefonunuzu bilgisayarınız için fare ya da klavye olarak kullanabilmeniz mümkün. Masaüstü bilgisayarınızı uzandığınız, oturduğunuz bir noktadan Android cihazınızla rahatlıkla kontrol edebilmenizi, ya da bozulan klavyeniz veya farenizin yerine telefonunuzu/tabletinizi kullanmanızı sağlayacak olan uygulamanın adı Intel Remote Keyboard.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu uygulama ile oldukça basit bir şekilde Andorid cihazınızı bilgisayarınızda kullanabileceğiniz klavye ya da fareye dönüştürebilirsiniz.

 Intel Remote Keyboard nasıl kullanılır?

 -Öncelikle buraya tıklayarak uygulamayı ücretsiz olarak indirin.

-Sonrasında buraya tıklayarak Windows işletim sistemli bilgisayarınıza Intel Remote Keyboard Host programını kurun.

-Bilgisayarınızı ve Android cihazınızı aynı Wi-Fi ağına bağlayın.

-Android cihazınızdan uygulamayı açın ve bilgisayarınızı bulun.

-Cihazınızdan bilgisayarınızı bulduktan sonra, bilgisayarınızın ekranında çıkacak olan QR kodu Android cihazınıza okutun. Böylece bilgisayarınız ve Android cihazınız birbirine bağlanacak ve işlem tamamlanmış olacak. Bu aşamadan sonra artık Andoroid telefon ya da tabletinizi bilgisayarınız üzerinde klavye ve fare olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yazımızın başında belirttiğimiz konuyu tekrar hatırlatalım. Intel işlemcili bir bilgisayarınız yoksa bu aşamaları boşuna denemeyin çünkü uygulama Intel işlemcili bilgisayarlar dışında çalışmıyor.

Ücretsiz oluşuna bakılırsa Intel Remote Keyboard oldukça kullanışlı bir uygulama. Ancak siz daha kapsamlı bir uygulama arıyorsanız Google Play’de ücretli uygulamalar da mevcut.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)