Android Cihazınızı Ev Güvenlik Alarmı Olarak Kullanın

Android Cihazınızı Ev Güvenlik Alarmı Olarak Kullanın
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Evde güvenlik oldukça önemlidir. Hemen herkesin korkulu rüyaları hırsızlara karşı korunmak için hepinizin bildiği gibi ev güvenlik alarmları mevcut. Ancak ne yazık ki, kimileri bu alarmları çok güvenli bulsa da bütçe nedeniyle kullanmak istemiyor. 

Eğer siz de evinizde hareket algılayıcı hırsızlık alarm sisteminiz olsun istiyor ama bunun için ücret ödemek istemiyorsanız kullanmadığınız, yedek bir Android cihazınız ile bunu sağlayabilirsiniz. 

Eski Android cihazınıza, Google Play’den ücretsiz olarak yükleyeceğiniz SalientEye Home Security Alarm uygulaması (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mantishrimp.salienteye) ile cihazınız artık bir güvenlik sistemi haline geliyor. Uygulama, evdeki hareketleri algılamak için cihazın kamerasını kullanıyor ve herhangi bir hareketlilik veya gürültüde alarm çalıyor. 

Cihazı yerleştirmiş olduğunuz nokta, kamera sayesinde uygulama tarafından sürekli izleniyor ve hareketlilik durumunda ise fotoğraf çekiliyor. Uygulamanın herhangi bir şüpheli durumda nasıl hareket edeceğini siz belirliyorsunuz. Dilerseniz size çekilen fotoğrafları e-posta aracılığı ile anında iletiyor, dilerseniz SMS ile size durumu bildiriyor. 

Uygulamanın hırsız alarmı, tıpkı diğer güvenlik sistemlerinde olduğu gibi belirlediğiniz şifreyi girdiğinizde susuyor. 

Özellikler

-Hareket algılama
-Fotoğraf çekme
-SMS ve e-posta bildirimleri
-Alarm sesleri
-Ekran kapandığında da çalışmaya devam etme
-Şifreli koruma
-10 saate kadar çalışma
-Basit kurulum
-Düşük pil bildirimi

SalientEye Home Security Alarm’ın uzaktan kumanda uygulamasını da kullanmış olduğunuz diğer Android cihazınıza yükleyerek, alarmınızı uzaktan kontrol edebilir ve ekstra özelliklerden yararlanabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)